lauantai 7. marraskuuta 2015

Rakkaustarina - runoja ja lauluja Ylihärmän taidetalolla 6.11.2015


Marraskuun pimeään ja sateiseen perjantai-iltaan toi valoa ja lämpöä runon ja laulun ilta Ylihärmän taidetalolla.  Laulut ja runot veivät koskettavasti elämän rakkaustarinaa alusta loppuun.  Naisten laulut sointuivat kauniisti yhteen ja sooloesitykset olivat voimaannuttavia. Tuttuja säveliä vuosien takaa, joitakin minulle tuntemattomiakin helmiä.  Maria Palttalan runoesityksiä oli ilo katsella ja kuunnella - hänen ilmeensä ja eleensä sopivat jokaiseen runoon.  Hänen runonlausunnastaan sai inspiraatiota omaankin esiintymiseen. Runoilijat olivat tuttuja nimeltään, samoin osan runoista olin aikaisemmin lukenut.  Einari Vuorelan runokirjoja aion lainata kirjastosta, hänen teoksiin en olekaan vielä tutustunut.
Uskon sydämen totuuteen-laulu oli sykähdyttävin ♥ Väliaikainen-laulu oli lämpimin ja hauskin heitettyine ruusuineen.  Lopuksi saimme laulaa yhdessä vielä encorena saman laulun.
Kaunis, viimeistelty esite, rekvisiitta ja esityksen koreografia ansaitsevat ruusukimpun. Ehkä hiukan hämärämpi tunnelmavalaistus olisi luonut vielä lisätunnelmaa, mutta soittaminen olisi saattanut olla haastavaa sellaisessa valaistuksessa.
Toivottavasti tämä intiimi rakkaustarina runoineen ja lauluineen nähdään vielä uudestaan - tervetuloa Lapuallekin naiset ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti