perjantai 10. kesäkuuta 2016

Blogger Recognition Award

Sain Kirjasähkökäyrä -blogin Mai Laaksolta Blogger Recognition Award -nimisen palkintohaasteen. Kiitos ihanasta yllätyksestä ja huomionsoituksesta!

Haastesäännöt:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi


Kuinka aloitin bloggaamisen

Aloitin kirjallisen blogini Lily-sivustolla 10.2.2011. Inspiraation pitää kirjablogia siellä sain sivustolla olevasta kirjablogista: INAhdus.  Sitä ennen toki olin pitänyt monenlaista blogia labradorinnoutajistamme monenlaisella blogipohjalla, joten blogikirjoittelu oli jo tuttua 2000-luvun alusta. Koiraharrastus hiipui ja koiramme ovat matkanneet sateenkaaren tuolle puolen, joten ne blogit olen sulkenut muutama vuosi sitten.  Vuonna 2013 siirsin kirjablogini  tänne bloggeriin, koska kirjakauppatyöni loppuivat, enkä voinut nimimerkkiäni Kirjakaupantäti vaihtaa toiseksi. Bloggerista olen tykännyt ja olen oppinut melko hyvin käyttämään blogin ominaisuuksia. Blogin nimi Kaikkea kirjasta kertoo, että kirjapostauksien lisäksi kirjoittelen muustakin kirjoihin liittyvästä elämästä - työstä, opiskelusta, kirjallisista tapahtumista jne.

Ohjeita aloitteleville bloggaajille

Tutustu ensin muihin kirjablogeihin - saat vinkkejä millaisia tietoja kirjablogissa olisi hyvä olla ja näet myös minkänimisiä kirjablogeja on jo olemassa.

Voit myös lukea kolmisen vuotta sitten ilmestyneen kirjan: Katja Jalkanen ja Hanna Pudas: Rivien välissä: kirjablogikirja

Ota eri somekanavat käyttöön: Facebook,  Instagram, Twitter,  Pinterest, Google+
Mieti kuitenkin ehditkö jokaiseen kanavaan laittamaan hiukan erilaista päivitystä. Minun suosikkini on Instagram, johon on nopeinta ja helpointa lisätä kuva, hashtageja ja vähän vapaata tekstiäkin.

Ojennan tämän palkintopokaalin seuraaville kirjabloggareille ja muutamalle kirjastolle, jotka pitävät myös blogia:


Eniten minua kiinnostaa tie
Satun luetut
Sonjan lukuhetket
Taikakirjaimet
Tarukirja
Teuvan kirjasto 
Todella vaiheessa
Tuhat Elämää - Haapajärven kirjaston kirjablogi
Tuijata. Kulttuuripohdintoja
Tuulevin lukublogi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti